Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Eier av foretaket

Banktjørnhaugen barnehage er organisert som et foretak der foreldrene er eier med et medlemsskap pr. barn. Det betales en andel på kr. 1.000,- som en får tilbake når barnet slutter i barnehagen. Som medlem i foretaket er en kun økonomisk ansvarlig for den andelen en har skutt inn. For mer opplysninger om eierforhold osv. kan en laste ned barnehagens vedtekter.

Som medeier i barnehagen har man muligheten til å påvirke innholdet og driften av barnehagen gjennom arbeid i dugnadskommite, festkommite og barnehagens styre. Blant foreldrene og de ansatte velges et styre som har det overordnede ansvaret for driften av barnehagen. Styret fungerer også som barnehagens samarbeidsutvalg og skal bl.a. godkjenne årsplanen. Se vårt organisasjonskart.

I og med at vi ikke har en eier som skal ha noe økonomisk utbytte av driften vil et evt. overskudd til enhver tid gå tilbake til barnehagen og sørge for gode forhold for barna og de ansatte.

 

Styrets medlemmer 2021/2022:

Toril Ormberg Reite Styreleder
Bjarne Vangsnes Nestleder
Andri Håvardstun Ivarsen
Styremedlem
Maria Møen-Knudseth
Styremedlem
Børge Solberg
Styremedlem
Silje R Andersen Ansattes representant
Helene S Hetland Ansattes representant

Logg inn