Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Pedagogisk arbeid

Banktjørnhaugen barnehage skal være et sted hvor alle føler seg trygge. Barna skal trives, de voksne som arbeider der skal trives og foreldrene skal føle seg trygge på at barna deres har det bra den tiden barna er i barnehagen.

Vår visjon: Trivsel - Omsorg - Glede (TOG)

Det er mange små og store ting som gjør at barna utvikler seg og har det bra. Trivsel i barnehagen handler om å føle tilhørighet og føle seg trygg, ha venner og føle seg verdsatt for den de er. Dette hører tett sammen med god omsorg. Barna må få trøst når de er lei seg, men god omsorg viser vi også når vi møter barna med anerkjennelse, engasjement og at vi viser at vi bryr oss om hvert enkelt individ. Glede hos barna ser vi når de har det godt, får god omsorg og har aktiviteter som de trives med. Humor i hverdagen er viktig, både mellom barna og mellom barna og de voksne.

Vi har hovedfokus på hvordan barna har det i barnehagen, og legger til rette for at hvert enkelt barn skal få en fin tid i barnehagen med trivsel og en positiv utvikling.

Årsplan

Barnehagen har utarbeidet årssplan. Her kan en lese mer om planene våre og våre tanker omkring arbeidet vårt. Du er velkommen til å ta kontakt med oss, så sender vi gjerne planen til deg.

https://admin.mekke.no/data/images/1231/rsplan%202020-2021.pdf

Logg inn